Τους τελευταίους μήνες δουλεύουμε εντατικά για την ανάπτυξη νέας εφαρμογής με καινούργιο γραφικό περιβάλλον και αρκετές νέες δυνατότητες.

Ακολουθούν φωτογραφίες με από την πρόοδο μας μέχρι στιγμής.

Μας πήρε αρκετό χρόνο να περάσουμε όλες τις κοινότητες με τις βαθμοημέρες τους καθώς και τις κοινότητες που θα παίρνουν bonus

Στα πεδία πλέον μπορείτε να καταχωρείτε για την υποδιαστολή είτε το κόμμα είτε την τελεία. Η εφαρμογή αυτόματα θα το μετατρέπει σε τελεία.

Ένας χαρακτηριστικό που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ τους χρήστες είναι η δυνατότητα αριθμητικών πράξεων μέσα στα πεδία εισαγωγής δεδομένων. Μπορείτε πλέον να κάνετε απλές αριθμητιές πράξεις και πατώντας το Enter εμφανίζεται το τελικό αποτέλεσμα. Υποστηρίζεται επίσης και η εισαγωγή παρενθέσεων.

Οι κάρτες με τις πληροφορίες είναι πλέον scrollable που σημαίνει ότι έχετε πλέον όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα πεδίο μαζί.

Στις δαπάνες πλέον θα μπορείτε να εισάγετε όσα διαφορετικά είδη (με διαφορετικα χαρακτηριστικά) εσείς επιθυμείτε.

Τελικά Συμπεράσματα

Εργαζόμαστε εντατικά για την ανάπτυξη της εφαρμογής αλλά οι νέες αυτές δυνατότηες παίρνουν χρόνο για την υλοποίηση τους. Για τον λόγο αυτό ζητούμε κατανόηση και θα προσπαθήσουμε να τελείωσουμε την εφαρμογή όσο το δυνατόν γρηγορότερα.